De hartenkoningin is natuurlijk een perfecte Halloween look.

Het schminken van een bekende slechterik is met name tijdens de Halloween natuurlijk erg leuk. Een van mijn facoriete Bad Guys is de Queen of Hearts uit de Alice in Wonderland film. Daarom is ze voor dit jaar op mijn lijstje met creaties terecht gekomen. Maar, om haar nog een beetje beter in de Halloween sfeer te laten vallen heb ik ervoor gekozen om haar nog een beetje enger te maken dan ze al is.

Queen of Hearts Special Effects Makeup Tutorial | Video Tutorial

Omdat de hartenkoningin enorm hoge wenkbrauwen heeft heb ik de mijne weg-gewaxt met Cut en Bump wax van Meakup. Deze zachte wax is makkelijk aan te brengen over de wenkbrauwen. Vervolgens maak ik 2 hartvormige wonden met sculpt gel op de huid. De ene zit op mijn wang, de ander op mijn voorhoofd. Nu heb ik dit stuk best bescheiden gehouden in deze makeup maar dit kun je naar hartelust zo groot en akelig maken als je zelf wil. Dan is het tijd voor de kleuring van onze koningin. Hiervoor heb ik het Autopsy Palette van Encore voor gebruikt. Alle kleuren van de koningin zijn in ddit palette te vinden. Voordat ik door ga met niet watervaste makeup doe ik de lenzen in. Omdat ik vaak ga tranen bij het indoen van lenzen is het belangrijk om dit op het juiste moment te doen. Als de lenzen eenmaal in zitten maak ik de ogen zwart met mijn normale makeup. Doe de Mouth Stain in en voeg nog wat bloed toe aan de wonden.

Wat heb je nodig voor het maken van deze Queen of Hearts?

Wil je van alles op de hoogte blijven?

Like onze pagina op Facebook en abonneer je op ons Youtube Kanaal. Klik op de logo’s om bij de pagina’s uit te komen.

Youtube Kanaal SchminkenGrime

Veel plezier en uiteraard zien we jullie volgende week allemaal weer terug op ons blog, YouTube kanaal et cetera, maar wil je een bepaalde look zien? Vertel het ons en we gaan ermee aan de slag.

Liefs Linda

PSSSSTTT! De Halloween komt er weer aan en we hebben de gaafste en leukste workshops voor jullie gepland, klik snel op onderstaande banner en boek je Halloween workshop

Workshops Halloween

Ben je nog niet zo lang bezig met schminken en wil je graag een schminkcursus volgen? Dan hebben we hier verschillende mogelijkheden voor. We hebben een online academy: FBFX Academy waar heel veel cursussen op staan.