Schminkvoorbeeld Skull| Video Tutorial

Wanneer je nog op zoek bent naar een stoer Halloween design voor tieners dan hebben we vandaag een leuke video voor je. Dit design is niet alleen heel stoer maar ook nog eens heel snel en makkelijk te maken. 

Halloween Skull met Bad Ass Stencils

Met BadAss Stencil 1312 maakt Simone eerst de Skull op haar voorhoofd. Dit doet ze met een sponsje voorzien van Cameleon Strong Black. Vervolgens aan de zijkant van het gezicht de spinnenwebben. Om de ruimte tussen de skull en de spinnenwebben op te vullen maakt Simone met het Colorblock Gypsy een aantal basis strepen met de onestroke techniek. Tot slot nog wat witte accenten erbij en klaar is deze Skull.

Productenlijst Skull Facepaint

Wil je van alles op de hoogte blijven?Like onze pagina op Facebook en abonneer je op ons Youtube Kanaal. Klik op de logo’s om bij de pagina’s uit te komen.

Youtube Kanaal SchminkenGrime

 

Veel plezier en uiteraard zien we jullie volgende week allemaal weer terug op ons blog, youtube kanaal etcetera, maar wil je een bepaalde look zien? Vertel het ons en we gaan ermee aan de slag.

Groetjes Linda en Simone

Pssssst) Wil je hele gave looks leren maken, boek dan snel je Halloween workshop voordat ze vol zitten. Klik maar ens op onderstaande banner.

Pumpkin Bat