Deze kleurrijke Mad Hatter look zal opvallen op een Halloween feestje.

De Alice in wonderland film met Johney Depp als de Mad Hatter heb ik pas een paar maanden voor het eerste gezien. Ik weet het, ik heb vast en zeker onder een steen geleefd. Maar, toen ik zijn prachtige vertolking zag van de Mad Hatter wist ik zeker dat ik deze wilde maken voor de Halloween video’s van dit jaar.

Mad Hatter Makeup Tutorial | Video Tutorial

Deze look is heel eenvoudig om te maken. Ik maak het gezicht wit met de airbrush en ProAiir Hybrid White maar dit kun je natuurlijk ook doen met waterschmink of vetschmink. De schaduwen maak ik ook met de airbrush maar dit kan ook met poeders of waterschmink. Voor de ogen heb ik gekozen voor de Intense Powders van Mehron. Deze poeders hebben felle en mooie kleuren waardoor ze perfect passen bij de Mad Hatter. Om het spleetje tussen de tanden te maken is de Tooth FX van Mehron het makkelijkste product om te gebruiken. Tot slot nog de wenkbrauwen. Nu heb ik daar een enorm gevecht mee gehad maar wanneer je wolcrepe gebruikt heb je dit vast en zeker in een handomdraai gedaan :).

Wat heb je nodig voor het maken van deze Mad Hatter?

Het kostuum van deze Mad Hatter

Ik heb het kostuun van de Mad Hatter gehuurd bij Ans Kledingverhuur. Een super mooi kostuum van hoge kwaliteit.!

Wil je van alles op de hoogte blijven?

Like onze pagina op Facebook en abonneer je op ons Youtube Kanaal. Klik op de logo’s om bij de pagina’s uit te komen.

Youtube Kanaal SchminkenGrime

Veel plezier en uiteraard zien we jullie volgende week allemaal weer terug op ons blog, youtube kanaal etcetera, maar wil je een bepaalde look zien? Vertel het ons en we gaan ermee aande slag.

Liefs Linda

PSSSSTTT! De halloween komt er weer aan en we hebben de gaafste en leukste workshops voor jullie geplanned, klik snel op onderstaande banner en boek je halloween workshop

Workshops Halloween