De Halloween versie van Indiana Jones

Als kind vond ik Indiana Jones super tof, maar zijn films durfde ik alleen te kijken met mijn handen voor mijn ogen. Nu, 30 jaar later durf ik ze wel te kijken en leek het me leuk om in de Halloween serie een Indiana Jones Makeup te doen. Maar,… ondanks dat ik Harrison Ford een heel leuke man vind leek het me toch niet leuk om mezelf alleen maar om te toveren tot hem. Daarom heb ik er een Zombie Jones van gemaakt.

Indiana Jones Makeup Tutorial | Zombie Jones Makeup | Video Tutorial

Voor het creëren van de Zombie Jones maak ik gebruik van silicone prosthetics. Deze zijn ontworpen en gemaakt door Kjeld Boon. Wil je weten hoe je prosthetics moet maken? Misschien is de Prosthetic Masterclass dan iets voor jou. in deze 2 daagse workshop leer je alles over het maken van je eigen prosthetics. Voor de kleuring heb ik gebruik gemaakt van de Solids van ProAiir en de TitanicFX Penselen. Na het kleuren nog een beeetje bloed rond de mond en wat mouth stain en klaar is Zomie Jones

Wat heb je nodig voor het maken van deze Zombie Jones?

Feestwinkel.nl

Het kostuum dat ik aan heb tijdens deze video heb ik van Feestwinkel.nl. Het kostuum heet Archeoloog Indy Kostuum Heren.

Wil je van alles op de hoogte blijven?

Like onze pagina op Facebook en abonneer je op ons Youtube Kanaal. Klik op de logo’s om bij de pagina’s uit te komen.

Youtube Kanaal SchminkenGrime

Veel plezier en uiteraard zien we jullie volgende week allemaal weer terug op ons blog, youtube kanaal etcetera, maar wil je een bepaalde look zien? Vertel het ons en we gaan ermee aande slag.

Liefs Linda

PSSSSTTT! De halloween komt er weer aan en we hebben de gaafste en leukste workshops voor jullie geplanned, klik snel op onderstaande banner en boek je halloween workshop

Workshops Halloween