Maak de gemene Grand High Witch van de film “The Witches” met Liquid Latex van Mehron

Heksen zijn van essentieel belang wanneer het aankomt op Halloween. Ze horen erbij net als vleermuizen en pompoenen. Daarom wilde ik ook voor deze Halloween heel graag een heks maken. Maar wie is nou de allerslechtste en gemeenste heks van ze allemaal? Natuurlijk de Grand High Witch van de film Witches. Als kind vond ik haar doodeng en dat is waarom ik haar gekozen heb voor de video tutorial van vandaag.

Grand High Witch Special Effects Makeup Tutorial | Video Tutorial

Na het aanbrengen van de Bald Cap en het wegwerken van de wenkbrauwen gaan we aan de slag met Liquid latex van Mehron in combinatie met watten. Wanneer je tevreden bent over de vormen kun je de latex laten drogen. Na het drogen kies ik ervoor om de creatie te aribrushen. Dit is geen verplichting uiteraard. Je kunt het kleuren ook doen met waterschmink, vetschmink of alcohol geactiveerde makeup.

Dan is het tijd voor de makeup van de heks. De kenmernende rode lippen en overdreven blauwe oogschaduw. Tot slot een mooie zwarte jurk, een chique ketting en klaar is de Grand Hight Witch.

Wat heb je nodig voor het maken van deze heks?

Wil je van alles op de hoogte blijven?

Like onze pagina op Facebook en abonneer je op ons Youtube Kanaal. Klik op de logo’s om bij de pagina’s uit te komen.

Youtube Kanaal SchminkenGrime

Veel plezier en uiteraard zien we jullie volgende week allemaal weer terug op ons blog, youtube kanaal etcetera, maar wil je een bepaalde look zien? Vertel het ons en we gaan ermee aande slag.

Liefs Linda

PSSSSTTT! De halloween komt er weer aan en we hebben de gaafste en leukste workshops voor jullie geplanned, klik snel op onderstaande banner en boek je halloween workshop

Workshops Halloween