Stap voor Stap Bellypaint Schattige Diertjes is door Anke gemaakt en Anke heeft zich laten inspireren door twee kinderboeken. We weten natuurlijk allemaal dat er in kinderboeken hele leuke schattige diertjes gebruikt worden en in deze Bellypaint Schattige Diertjes heeft Anke daar dankbaar gebruik van gemaakt.

Blader eens door de kinderboeken die je hebt liggen en kijk eens wat voor dieren daarin gebruikt worden, je hoeft niet 1 of twee boeken te gebruiken maar je kan er wel 10 gebruiken om je een idee te geven. Deze Bellypaint Schattige Diertjes is dan ook ontstaan doordat Anke de dieren zo leuk vond dat ze ze gebruikt heeft om deze Bellypaint Schattige Diertjes te maken.

Lees de tekst onder de foto’s goed en laat je eigen creativiteit de vrije loop om ook een zeer leuke Bellypaint geïnspireerd door kinderboeken te maken net als deze Bellypaint Schattige diertjes.

Schmink Materialen Bellypaint Schattige Diertjes

Alle schmink materialen die Anke  gebruikt heeft voor het maken van dit leuke schminkvoorbeeld vind je eenvoudig op onze website “Kijk hier voor de materialen die Anke gebruikt heeft

Stap voor Stap Bellypaint Schattige Diertjes

Ben je nog niet zo lang bezig met schminken en wil je graag een schminkcursus volgen? Dan hebben we hier verschillende mogelijkheden voor. We hebben onder andere een Schminkcursus Basis (5 lessen) en een Schminkcursus One Stroke (1 dag) in Nuland.

Wil je op de hoogte blijven van al onze cursussen, workshops en jam-sessies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief (via het invulscherm rechts onderin de pagina) en krijg automatisch de laatste nieuwtjes van SchminkenGrime.nl in je mailbox.

Of heb je een leuk idee en wil je graag iets zien laat het ons weten in de comments hieronder het blog, we gaan dan zeker eens aan onze bloggers vragen of ze zoiets voor jullie kunnen maken. Dus laat van je horen en we gaan er wat mee doen.

Tevens zijn we erg nieuwsgierig wat jullie allemaal zouden willen weten en leren over het runnen van je eigen schminkbedrijf. We hebben deze vraag ook al op Facebook gesteld en daar zijn heleboel vragen uitgekomen waar we graag antwoorden opgeven, maar uiteindelijk doe je zelf het werk. Laat het ons weten.

Tot de volgende keer! Ben jij erbij bij mijn Workshop Bellypaint?
Groetjes Anke en Linda