Stap voor Stap Bellypaint Multiculti is een unieke stap voor stap Bellypaint die Anke gemaakt heeft voor de twee ouders die uit verschillende landen komen. Het mooie hiervan is dat je dit natuurlijk met elk land waar de ouders vandaan komen kan doen. Je past het aan aan het land en gebruikt de vlaggen van de desbetreffende landen.

Bellypaint Multiculti is dus toepasbaar voor alle ouders van verschillende afkomst. In deze Bellypaint Multiculti komt de ene ouder uit Kenia en de andere uit Nederland. Verwerk specifieke zaken uit de beide landen in je Bellypaint Multiculti en je hebt een mooi design en een geweldige herinnering voor de ouders en het ongeboren kind.

En zoals Anke zelf ook schrijft:  Een unieke en persoonlijke buikschildering. En omdat beide ouders uit verschillende landen komen, heb ik de vlaggen (van Kenia en Nederland) toegevoegd. Diegene die deze format gaan gebruiken om ook een multiculti buikschildering te maken, kunnen natuurlijk een andere vlag & uiterlijk toevoegen.

 

Schmink Materialen Bellypaint Multiculti

Alle schmink materialen die Anke  gebruikt heeft voor het maken van dit leuke schminkvoorbeeld vind je eenvoudig op onze website “Kijk hier voor de materialen die Anke gebruikt heeft”

Stap voor Stap Bellypaint Multiculti

Ben je nog niet zo lang bezig met schminken en wil je graag een schminkcursus volgen? Dan hebben we hier verschillende mogelijkheden voor. We hebben onder andere een Schminkcursus Basis (5 lessen) en een Schminkcursus One Stroke (1 dag) in Nuland.

Wil je op de hoogte blijven van al onze cursussen, workshops en jam-sessies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief (via het invulscherm rechts onderin de pagina) en krijg automatisch de laatste nieuwtjes van SchminkenGrime.nl in je mailbox.

Of heb je een leuk idee en wil je graag iets zien laat het ons weten in de comments hieronder het blog, we gaan dan zeker eens aan onze bloggers vragen of ze zoiets voor jullie kunnen maken. Dus laat van je horen en we gaan er wat mee doen.

Tevens zijn we erg nieuwsgierig wat jullie allemaal zouden willen weten en leren over het runnen van je eigen schminkbedrijf. We hebben deze vraag ook al op Facebook gesteld en daar zijn heleboel vragen uitgekomen waar we graag antwoorden opgeven, maar uiteindelijk doe je zelf het werk. Laat het ons weten.

Tot de volgende keer! Ben jij erbij bij mijn Workshop Bellypaint?
Groetjes Anke en Linda