Stap voor Stap Bellypaint Heerlijke Zomer, wie wil dit nu niet en we denken zelf toch wel dat we helemaal niet mogen klagen met de huidige zomer. Een regenbuuitje op zijn tijd, maar over het algemeen mooi weer en dat si nu precies wat Sandra laat zien met deze Stap voor Stap Bellypaint Heerlijke Zomer.

Stap voor Stap Bellypaint Heerlijke Zomer neemt je me naar heerlijke verre orden waar je heerlijk kunt genieten van de zomer, maar in Nederland hebben we tot nu toe ook een goede zomer.

Sandra was een beetje angstig voor deze Bellypaint, want hij was een beetje uit haar comfortzone deze Stap voor Stap Bellypaint Heerlijke Zomer, je kunt wel zien dat dat helemaal niet nodig was, want hij is prachtig. Sandra je hebt weer een waar kunstwerk gemaakt. Laat je inspireren door deze Stap voor Stap Bellypaint Heerlijke Zomer en maak er je eiegen design van. We zijn benieuwd.

Stap voor Stap Bellypaint Heerlijke Zomer

Alle schmink materialen die Sandra gebruikt heeft voor het maken van deze mooie Stap voor Stap Bellypaint Heerlijke Zomer vind je eenvoudig op onze website. “Kijk hier voor de producten die Sandra gebruikt heeft”

Stap voor Stap Bellypaint Heerlijke Zomer

Algemene Informatie

Ben je nog niet zo lang bezig met schminken en wil je graag een schminkcursus volgen? Dan hebben we hier verschillende mogelijkheden voor. We hebben onder andere een Schminkcursus Basis (5 lessen) en een Schminkcursus One Stroke (1 dag) in Nuland.

Wil je op de hoogte blijven van al onze cursussen, workshops en jam-sessies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief (via het invulscherm rechts onderin de pagina) en krijg automatisch de laatste nieuwtjes van SchminkenGrime.nl in je mailbox.

Nieuwe ideëen en vraagje

Of heb je een leuk idee en wil je graag iets zien laat het ons weten in de comments hieronder het blog, we gaan dan zeker eens aan onze bloggers vragen of ze zoiets voor jullie kunnen maken. Dus laat van je horen en we gaan er wat mee doen.

Tevens zijn we erg nieuwsgierig wat jullie allemaal zouden willen weten en leren over het runnen van je eigen schminkbedrijf. We hebben deze vraag ook al op Facebook gesteld en daar zijn heleboel vragen uitgekomen waar we graag antwoorden opgeven. Maar uiteindelijk doe je zelf het werk. Laat het ons weten.

Tot de volgende keer!
Groetjes Sandra en Linda