Yzma een hilarisch karakter uit de film Keizer Kuzco. Ze is gemeen en grappig tegelijk, samen met haar domme kracht Kronk zijn ze geweldig. Ik vind het zo een leuk karakter dat ik besloten heb om haar eens in ijn versie te gieten met Makeup. Je zal zien dat het echt leuk is om te maken en om zo naar een feestje te gaan.

Keizer Kuzco, een hilarische film met veel verborgen humor. Kijk deze film maar eens en je zal vele pleziermomenten beleven aan Keizer Kuzco. Let ook goed op Kronk. Meer zeg ik niet, gewoon even de film kijken en dan Yzma eens uitproberen.

Wil je op de hoogte blijven van alle video’s die we deze maand online gaan zetten? ga dan zeker even naar ons YouTube Kanaal en “abonneer” je op ons kanaal.

Yzma Makeup Tutorial | VIDEO TUTORIAL

Voor het maken van deze video heb ik de volgende producten gebruikt:

HEB JE DEZE VIDEO’S AL GEZIEN?

Ben je helemaal gek van Halloween???

Ga dan nu direct even naar onze Facebook pagina en like deze. Heel september en oktober word hier van alles op geplaatst over Halloween Makeup, Halloween Looks, Leuke evenementen om naartoe te gaan, acties, aanbiedingen en nog veel meer.


Kijk je graag naar Special Effects Makeup Video’s op YouTube? Abonneer je dan op ons YouTube Kanaal. Elke week worden hier nieuwe video(‘s) naar geupload. En ook hier besteden we de komende tijd 100% aandacht aan Halloween.


Mocht je vragen hebben over specifieke producten of technieken laat ons dit dan zeker even weten via de comments hieronder of door ons een email te sturen. Wanneer mogelijk zullen we zeker een leuke creatie bedenken om je product of techniek te laten zien. Dus heb je een creatie en je weet niet zo goed hoe je deze moet maken, laat het ons zeker weten en dan kunnen we kijken of we dit voor je kunnen filmen.

Dank je wel voor het lezen en kijken.
Groetjes Linda