Water Meloen, wie houdt er niet van in de zomer? Heerlijk uit de koelkast en dan in grote stukken snijden om lekker op te peuzelen. Eva heeft bedacht om er eens een ander twist aan te geven en deze Water Melon Skull te maken. Zo zie je maar weer dat je ook met een stuk fruit de Halloween door kan.

Water Melon Skull Facepaint is de eerste van Eva in onze Halloween reeks en zeker ook niet de laatste. Het is weer eens wat anders dan de pompoen. Geniet van Eva’s Water Melon Skull Facepaint.

Wil je op de hoogte blijven van alle video’s die we deze maand online gaan zetten? ga dan zeker even naar ons YouTube Kanaal en “abonneer” je op ons kanaal.

Watermelon Skull Face Paint Tutorial | VIDEO TUTORIAL

Voor het maken van deze video heeft Eva de volgende producten gebruikt:

HEB JE DEZE VIDEO’S AL GEZIEN?

Ben je helemaal gek van Halloween???

Ga dan nu direct even naar onze Facebook pagina en like deze. Heel september en oktober word hier van alles op geplaatst over Halloween Makeup, Halloween Looks, Leuke evenementen om naartoe te gaan, acties, aanbiedingen en nog veel meer.


Kijk je graag naar Special Effects Makeup Video’s op YouTube? Abonneer je dan op ons YouTube Kanaal. Elke week worden hier nieuwe video(‘s) naar geupload. En ook hier besteden we de komende tijd 100% aandacht aan Halloween.


Mocht je vragen hebben over specifieke producten of technieken laat ons dit dan zeker even weten via de comments hieronder of door ons een email te sturen. Wanneer mogelijk zullen we zeker een leuke creatie bedenken om je product of techniek te laten zien. Dus heb je een creatie en je weet niet zo goed hoe je deze moet maken, laat het ons zeker weten en dan kunnen we kijken of we dit voor je kunnen filmen.

Dank je wel voor het lezen en kijken.
Groetjes Linda