Ursula, dit is 1 van de looks die iedere artiest zeker wel 1x gemaakt zal hebben in zijn cariere. Ursula is dan ook een karakter dat ik in mijn veel vuldige disney reeks dit jaar niet kan achterlaten. Ik had Ursula nog nooit gemaakt en nu dus wel. Kennen jullie Ursula?

Ursula is de gemene heks uit de oceaan die Ariëls stem opsluit in een schelp. Ze heeft alle touwtjes in handen met de stem, maar zal ze deze behouden. We weten allemaal het antwoord wel wat er met Ursula gebeurt toch?

Wil je op de hoogte blijven van alle video’s die we deze maand online gaan zetten? ga dan zeker even naar ons YouTube Kanaal en “abonneer” je op ons kanaal.

Ursula Makeup Tutorial| VIDEO TUTORIAL

Voor het maken van deze video heb ik de volgende producten gebruikt:

HEB JE DEZE VIDEO’S AL GEZIEN?

Ben je helemaal gek van Halloween???

Ga dan nu direct even naar onze Facebook pagina en like deze. Heel september en oktober word hier van alles op geplaatst over Halloween Makeup, Halloween Looks, Leuke evenementen om naartoe te gaan, acties, aanbiedingen en nog veel meer.


Kijk je graag naar Special Effects Makeup Video’s op YouTube? Abonneer je dan op ons YouTube Kanaal. Elke week worden hier nieuwe video(‘s) naar geupload. En ook hier besteden we de komende tijd 100% aandacht aan Halloween.


Mocht je vragen hebben over specifieke producten of technieken laat ons dit dan zeker even weten via de comments hieronder of door ons een email te sturen. Wanneer mogelijk zullen we zeker een leuke creatie bedenken om je product of techniek te laten zien. Dus heb je een creatie en je weet niet zo goed hoe je deze moet maken, laat het ons zeker weten en dan kunnen we kijken of we dit voor je kunnen filmen.

Dank je wel voor het lezen en kijken.
Groetjes Linda