Snowwhite Special Effects Makeup Tutorial

Ik voel me niet echt een Disney Princes maar voor de Halloween video’s van dit jaar wilde ik er toch zeker een maken in Halloween stijl. Daarom heb ik Sneeuwitje gekozen om te transformeren tot een halve Halloween Zombie dit jaar. Deze Snowwhite special effects makeup is gemaakt met een aantal kant en klare transfers van Tinsley. Meder hierdoor is het een super eenvoudige look om te maken.

Sneeuwwitje Halloween Style | Video Tutorial

Voor deze Halloween look heb ik het mezelf lekker makkelijk gemaakt door gebruik te maken van de Tattoo’s en de Transfers van Tinsley. Deze zijn snel aan te brengen met een sponsje en een beetje water. Wanneer ze allemaal op de huid zijn aangebracht werk ik de randjes van de transfers weg met een beetje Pros-Aide. Dat is geen verplichting uiteraard maar ik wil dat ieniemienie tandje dat er nog zit graag weg hebben. Voor het kleuren van de huid gebruik ik de Encore palette. Deze wil je niet te dekkend aanbrengen anders gaat het effect van de tattoo met de aderen verloren. Daarom stippel ik de kleur op de huid met de Titanic FX penselen.

Wanneer dit allemaal helemaal goed op de huid zit word het tijd voor de lippen en de oogmakeup. Hiervoor gebruik ik de Mehron producten. Tot slot natuurlijk de zwarte Mouth Stain van Maekup en het donkere Mouth Blood en sneeuwwitje is af.

Kostuum

Het kostuum van deze sneeuwwitje heb ik van feestwinkel.nl. De jurk is van mooie kwaliteit en zeker de moeite waard om op deze website even op te zoeken.

Wat heb je nodig voor het maken van deze Sneeuwwitje?

Wil je van alles op de hoogte blijven?

Like onze pagina op Facebook en abonneer je op ons Youtube Kanaal. Klik op de logo’s om bij de pagina’s uit te komen.

Youtube Kanaal SchminkenGrime

Veel plezier en uiteraard zien we jullie volgende week allemaal weer terug op ons blog, youtube kanaal etcetera, maar wil je een bepaalde look zien? Vertel het ons en we gaan ermee aande slag.

Liefs Linda

PSSSSTTT! De halloween komt er weer aan en we hebben de gaafste en leukste workshops voor jullie geplanned, klik snel op onderstaande banner en boek je halloween workshop

Workshops Halloween