Pennywise ofwel de gemene clown uit IT. Ik had vroeger een klein TV-tje op mijn kamer en de film IT kwam op TV, mijn moeder zei me niet te kijken naar IT. Tot op de dag van vandaag heb ik de film IT nog nooit uitgekeken. Ik durf het gewoon niet. Maar ik kon Pennywise uit IT natuurlijk niet laten ontbreken uit mijn reeks van klassieke horror karakters

Weten jullie eigenlijk wie Pennywise is uit IT? We hebben het opgezocht. Het verhaal begint in 1957. In het fictieve stadje Derry vindt in korte tijd een grote reeks kindermoorden plaats. De politie van Derry gaat op zoek naar een moordenaar. Zeven buitenbeentjes, de ‘Stumpers’, komen er echter achter dat de moordenaar geen mens is, maar een oeroud monster. De Stumpers worden zelf meerdere malen geconfronteerd met het monster, dat in de vorm van hun grootste angsten aan ieder van hen verschijnt. Het monster verschijnt ook regelmatig in de vorm van een clown, Pennywise.

Dus wees gewaarschuwd en duik niet zomaar een riool in. Je weet nooit wie je daar tegen komt. Misschien is het Pennywise wel.

Wil je op de hoogte blijven van alle video’s die we deze maand online gaan zetten? ga dan zeker even naar ons YouTube Kanaal en “abonneer” je op ons kanaal.

Pennywise Makeup Tutorial | VIDEO TUTORIAL

Voor het maken van deze video heb ik de volgende producten gebruikt:

HEB JE DEZE VIDEO’S AL GEZIEN?

Ben je helemaal gek van Halloween???

Ga dan nu direct even naar onze Facebook pagina en like deze. Heel september en oktober word hier van alles op geplaatst over Halloween Makeup, Halloween Looks, Leuke evenementen om naartoe te gaan, acties, aanbiedingen en nog veel meer.


Kijk je graag naar Special Effects Makeup Video’s op YouTube? Abonneer je dan op ons YouTube Kanaal. Elke week worden hier nieuwe video(‘s) naar geupload. En ook hier besteden we de komende tijd 100% aandacht aan Halloween.


Mocht je vragen hebben over specifieke producten of technieken laat ons dit dan zeker even weten via de comments hieronder of door ons een email te sturen. Wanneer mogelijk zullen we zeker een leuke creatie bedenken om je product of techniek te laten zien. Dus heb je een creatie en je weet niet zo goed hoe je deze moet maken, laat het ons zeker weten en dan kunnen we kijken of we dit voor je kunnen filmen.

Dank je wel voor het lezen en kijken.
Groetjes Linda