Superschurken heb je natuurlijk in alle soorten en maten en Mojo Jojo is er daar 1 van. Ik was even inspiratieloos en heb toen in onze facebook groep een oproep geplaatst welke superschurk mensen graag zouden willen zien. Daar kwamen explosieve reactie op en ik heb ze allemaal bekeken, maar Mojo Jojo uit de powder puff girls sprong er voor mij uit. Ik heb deze dan ook met veel plezier gemaakt. De hoed heb ik ook zelf gemaakt van Eva Foam.

Mojo Jojo was het lab-aapje van professor Utonium, ook al herinnerde Utonium hem niet meer. Omdat Bess een nogal “ondeugend” diertje was (hij sloopte telkens het hele lab), duwde hij Utonium terwijl hij bezig was met het perfecte meisjes formule waardoor hij tegen het Element X aanstootte. Daarom is Mojo eigenlijk de maker van de Powerpuff Girls. Mojo Jojo bleef niet ongedeerd: door de straling van de explosie muteerden zijn hersens zodat ze uit zijn schedel groeiden, en verkreeg hij een superintellect.
Mojo is de schurk waar de Girls het meest mee te maken krijgen.

Wil je op de hoogte blijven van alle video’s die we deze maand online gaan zetten? ga dan zeker even naar ons YouTube Kanaal en “abonneer” je op ons kanaal.

Mojo Jojo Makeup Tutorial | VIDEO TUTORIAL

Voor het maken van deze video heb ik de volgende producten gebruikt:

HEB JE DEZE VIDEO’S AL GEZIEN?

Ben je helemaal gek van Halloween???

Ga dan nu direct even naar onze Facebook pagina en like deze. Heel september en oktober word hier van alles op geplaatst over Halloween Makeup, Halloween Looks, Leuke evenementen om naartoe te gaan, acties, aanbiedingen en nog veel meer.


Kijk je graag naar Special Effects Makeup Video’s op YouTube? Abonneer je dan op ons YouTube Kanaal. Elke week worden hier nieuwe video(‘s) naar geupload. En ook hier besteden we de komende tijd 100% aandacht aan Halloween.


Mocht je vragen hebben over specifieke producten of technieken laat ons dit dan zeker even weten via de comments hieronder of door ons een email te sturen. Wanneer mogelijk zullen we zeker een leuke creatie bedenken om je product of techniek te laten zien. Dus heb je een creatie en je weet niet zo goed hoe je deze moet maken, laat het ons zeker weten en dan kunnen we kijken of we dit voor je kunnen filmen.

Dank je wel voor het lezen en kijken.
Groetjes Linda