Voor vandaag heb ik een iets te lieve versie gemaakt van Leatherface. Het was erg leuk om dit karakter te maken met Latex en stukken stof. Het heeft wat voorbereiding nodig maar is een gave look om mee voor de dag te komen tijdens de Halloween. Leatherface a different story.

Leatherface is het pseudoniem van een fictieve seriemoordenaar die voor het eerst te zien was in The Texas Chain Saw Massacre uit 1974. Zijn geestelijk vader is de regisseur en medeschrijver hiervan, Tobe Hooper. Hij dankt zijn bijnaam aan zijn gebruik om de gezichten van zijn slachtoffers af te snijden en deze als masker te gebruiken, om zijn eigen mismaakte gelaat te verbergen. Zijn meest kenmerkende wapen is een kettingzaag, maar hij gebruikt ook voorhamers, messen en vleeshaken. Leatherface vertoont geen kenmerken van sadisme, maar lijkt puur uit praktische overwegingen en op bevel van zijn familie, zij het zonder genade, te moorden. Het personage werd losjes gebaseerd op Ed Gein, die eveneens menselijke huid als ‘textiel’ gebruikte. (bron:wiki)

Wil je op de hoogte blijven van alle video’s die we deze maand online gaan zetten? ga dan zeker even naar ons YouTube Kanaal en “abonneer” je op ons kanaal.

Leatherface Makeup Tutorial | VIDEO TUTORIAL

Voor het maken van deze video heb ik de volgende producten gebruikt:

HEB JE DEZE VIDEO’S AL GEZIEN?

Ben je helemaal gek van Halloween???

Ga dan nu direct even naar onze Facebook pagina en like deze. Heel september en oktober word hier van alles op geplaatst over Halloween Makeup, Halloween Looks, Leuke evenementen om naartoe te gaan, acties, aanbiedingen en nog veel meer.


Kijk je graag naar Special Effects Makeup Video’s op YouTube? Abonneer je dan op ons YouTube Kanaal. Elke week worden hier nieuwe video(‘s) naar geupload. En ook hier besteden we de komende tijd 100% aandacht aan Halloween.


Mocht je vragen hebben over specifieke producten of technieken laat ons dit dan zeker even weten via de comments hieronder of door ons een email te sturen. Wanneer mogelijk zullen we zeker een leuke creatie bedenken om je product of techniek te laten zien. Dus heb je een creatie en je weet niet zo goed hoe je deze moet maken, laat het ons zeker weten en dan kunnen we kijken of we dit voor je kunnen filmen.

Dank je wel voor het lezen en kijken.
Groetjes Linda