Billy uit Saw is een karakter dat ik heel veel voorbij heb zien komen in de afgelopen tijd en op beurzen en ga zo maar door. Ik vind het een interessant karakter, Jigsaw mag dan ook niet ontbreken in mijn reeks van horror karakters. Jigsaw is een leuk karakter om te maken en ook om na te doen. Je kan in ieder geval op een driewieler lekker rondscheuren als Jigsaw.

Het personage Jigsaw: John Kramer is een ingenieur met een tumor op zijn frontale kwab. Nadat zijn vrouw een miskraam kreeg (in de kliniek die ze runden sloeg een verslaafde de deur tegen de zwangere vrouw aan waardoor de baby stierf) vergeeft hij het de verslaafde maar laat hem in een val over zijn leven beslissen. Nadat hij hoort dat hij een tumor heeft, stort zijn leven in en probeert hij zelfmoord te plegen. Na een mislukte poging krijgt hij veel respect voor het feit dat hij leeft en wil dat ook naar andere mensen overbrengen. Hij doet dit door vallen te bouwen waarbij het slachtoffer de keuze tussen leven en dood moeten maken. De vallen hebben vaak te maken met de achtergrond van het slachtoffer. Als het slachtoffer wil blijven leven, moet dit wel vaak op een pijnlijke manier. Kramer krijgt de naam “Jigsaw” (Engels voor “legpuzzel“) van de media omdat hij puzzelstukjes uit het vlees haalt van de mensen die gefaald hebben in zijn vallen.

Wil je op de hoogte blijven van alle video’s die we deze maand online gaan zetten? ga dan zeker even naar ons YouTube Kanaal en “abonneer” je op ons kanaal.

Jigsaw Makeup Tutorial | VIDEO TUTORIAL

Voor het maken van deze video heb ik de volgende producten gebruikt:

HEB JE DEZE VIDEO’S AL GEZIEN?

Ben je helemaal gek van Halloween???

Ga dan nu direct even naar onze Facebook pagina en like deze. Heel september en oktober word hier van alles op geplaatst over Halloween Makeup, Halloween Looks, Leuke evenementen om naartoe te gaan, acties, aanbiedingen en nog veel meer.


Kijk je graag naar Special Effects Makeup Video’s op YouTube? Abonneer je dan op ons YouTube Kanaal. Elke week worden hier nieuwe video(‘s) naar geupload. En ook hier besteden we de komende tijd 100% aandacht aan Halloween.


Mocht je vragen hebben over specifieke producten of technieken laat ons dit dan zeker even weten via de comments hieronder of door ons een email te sturen. Wanneer mogelijk zullen we zeker een leuke creatie bedenken om je product of techniek te laten zien. Dus heb je een creatie en je weet niet zo goed hoe je deze moet maken, laat het ons zeker weten en dan kunnen we kijken of we dit voor je kunnen filmen.

Dank je wel voor het lezen en kijken.
Groetjes Linda