Jafar, ik stik. Dat is het eerste waar ik aan denk toen ik bedacht om ook een een slechterik te maken die niet eng is en die iedereen bijna wel kent. Wie kent Jafar niet? Mocht je hem niet kennen dan moet je echt de Disney film Alladin kijken. Er zit zoveel humor in en Jafar is de ultieme slechterik in het verhaal. Ik heb erg veel plezier beleefd aan het maken en creëren van Jafar.

Jafar, wie is hij? Jafar is de raadsvizier van de sultan van Agrabah, maar in werkelijkheid wil hij graag zelf sultan worden. Hij neemt het op tegen Aladdin en prinses Jasmine, de dochter van de sultan. De trouwe rechterhand van Jafar is de papegaai Iago (zoals dat bij Aladdin de aap Abu is en bij Jasmine de tijger Radja). Lees het complete verhaal over Jafar op wiki.

Wil je op de hoogte blijven van alle video’s die we deze maand online gaan zetten? ga dan zeker even naar ons YouTube Kanaal en “abonneer” je op ons kanaal.

Jafar Makeup Tutorial| VIDEO TUTORIAL

Voor het maken van deze video heb ik de volgende producten gebruikt:

HEB JE DEZE VIDEO’S AL GEZIEN?

Ben je helemaal gek van Halloween???

Ga dan nu direct even naar onze Facebook pagina en like deze. Heel september en oktober word hier van alles op geplaatst over Halloween Makeup, Halloween Looks, Leuke evenementen om naartoe te gaan, acties, aanbiedingen en nog veel meer.


Kijk je graag naar Special Effects Makeup Video’s op YouTube? Abonneer je dan op ons YouTube Kanaal. Elke week worden hier nieuwe video(‘s) naar geupload. En ook hier besteden we de komende tijd 100% aandacht aan Halloween.


Mocht je vragen hebben over specifieke producten of technieken laat ons dit dan zeker even weten via de comments hieronder of door ons een email te sturen. Wanneer mogelijk zullen we zeker een leuke creatie bedenken om je product of techniek te laten zien. Dus heb je een creatie en je weet niet zo goed hoe je deze moet maken, laat het ons zeker weten en dan kunnen we kijken of we dit voor je kunnen filmen.

Dank je wel voor het lezen en kijken.
Groetjes Linda