Fallen Love Ranger, een karakter uit het super populaire spel Fortnite. Toen ik even bezig was met filmen hebben de kinderen het natuurlijk allemaal meegekregen en op speciaal verzoek van de kinderen heb ik voor alle 3 mijn zoontjes een karakter gemaakt dat ze zelf mochten kiezen.

Fallen Love Ranger is gekozen door onze middelste zoon Bram die graag, maar niet veel het spel speelt, maar vooral ook omdat hij het een gaaf persoon vind, met vleugels en al. Bram, wilde graag de Fallen Love Ranger zien en hier is hij dan. Een leuk karalter om te maken, heeft wel wat voorwerk nodig, maar dan heb je ook wat. Het was een leuk project en de Fallen Love Ranger van Fortnite is een feit.

De vleugels en de pruik zijn ook zelf gemaakt.

Wil je op de hoogte blijven van alle video’s die we deze maand online gaan zetten? ga dan zeker even naar ons YouTube Kanaal en “abonneer” je op ons kanaal.

Fallen Love Ranger Makeup Tutorial| VIDEO TUTORIAL

Voor het maken van deze video heb ik de volgende producten gebruikt:

HEB JE DEZE VIDEO’S AL GEZIEN?

Ben je helemaal gek van Halloween???

Ga dan nu direct even naar onze Facebook pagina en like deze. Heel september en oktober word hier van alles op geplaatst over Halloween Makeup, Halloween Looks, Leuke evenementen om naartoe te gaan, acties, aanbiedingen en nog veel meer.


Kijk je graag naar Special Effects Makeup Video’s op YouTube? Abonneer je dan op ons YouTube Kanaal. Elke week worden hier nieuwe video(‘s) naar geupload. En ook hier besteden we de komende tijd 100% aandacht aan Halloween.


Mocht je vragen hebben over specifieke producten of technieken laat ons dit dan zeker even weten via de comments hieronder of door ons een email te sturen. Wanneer mogelijk zullen we zeker een leuke creatie bedenken om je product of techniek te laten zien. Dus heb je een creatie en je weet niet zo goed hoe je deze moet maken, laat het ons zeker weten en dan kunnen we kijken of we dit voor je kunnen filmen.

Dank je wel voor het lezen en kijken.
Groetjes Linda