Easy Zombie Makeup Tutorial | Halloween Makeup | Video Tutorial

Als je iemand bent die er zeker goed uit wil zien tijdens de Halloween maar niet te veel tijd wil besteden aan het creëren van de look dan is deze zombie zeker iets voor jou! Je hoeft geen uitgebreide technieken te leren om deze creatie te maken en je kunt er zeker mee voor de dag komen op een Halloween feestje. Deze creatie heb ik in ongeveer 15 minuten gemaakt, sneller kan bijna niet.

Met deze Zombie kun je zeker op een Halloween feestje verschijnen! Wil je op de hoogte blijven vn alle video’s die we deze maand online gaan zetten? ga dan zeker even naar ons YouTube Kanaal en “abonneer” je op ons kanaal.

Easy Zombie Makeup Tutorial | VIDEO TUTORIAL

Eerst heb ik de Tinsley Transfers gekozen die ik wilde  gebruiken voor het maken van mijn zombie. Vervolgens heb ik de verpakkingen open gemaakt en volgens instructie de transfers voorbereid om op de huid aan te brengen. (op onze website staan bij de transfers filmpjes die je hiervoor kunt kijken). Hierna ben ik ze een voor een op de huid gaan plakken met een spons en water.

Nadat alle protheses op de juiste plek zitten pas ik snel mijn huidskleur aan, aan de protheses. Bloed erbij en klaar is de zombie.

DE PRODUCTEN DIE IK HEB GEBRUIKT VOOR HET MAKEN VAN DEZE MAKEUP KUN JE EENVOUDIG OP ONZE WEBSITE VINDEN BIJ: EASY ZOMBIE MAKEUP

 

HEB JE DEZE VIDEO’S AL GEZIEN?

 

Ben je helemaal gek van Halloween???

Ga dan nu direct even naar onze Facebook pagina en like deze. Heel september en oktober word hier van alles op geplaatst over Halloween Makeup, Halloween Looks, Leuke evenementen om naartoe te gaan, acties, aanbiedingen en nog veel meer.

Kijk je graag naar Special Effects Makeup Video’s op YouTube? Abonneer je dan op ons YouTube Kanaal. Elke week worden hier nieuwe video(‘s) naar geupload. En ook hier besteden we de komende tijd 100% aandacht aan Halloween.

Mocht je vragen hebben over specifieke producten of technieken laat ons dit dan zeker even weten via de comments hieronder of door ons een email te sturen. Wanneer mogelijk zullen we zeker een leuke creatie bedenken om je product of techniek te laten zien. Dus heb je een creatie en je weet niet zo goed hoe je deze moet maken, laat het ons zeker weten en dan kunnen we kijken of we dit voor je kunnen filmen.

Dank je wel voor het lezen en kijken.
Groetjes Linda