Open Dag | SchminkenGrime.nl

Moederdag = Open Dag!

Ben jij er ook bij op zondag 14 mei? Tijdens onze feestelijke open dag? 
SchminkenGrime, Pelgrimstraat 1b, 5391 BL te Nuland. Van 10:00 uur tot 16:00 uur.

Het mooie weer komt er weer aan. De perfecte tijd om met een lentezonnetje, op moederdag, een bezoekje te brengen aan SchminkenGrime en je daar lekker te laten inspireren. We hebben deze dag glitters, schmink, tijdelijke tattoo’s en allerlei leuke, frisse, nieuwe lente ideeën.

Als je professioneel schminkt maar ook wanneer dit een beetje een uit de hand gelopen hobby is of wanneer je erover denkt om ermee te starten is een bezoekje aan onze winkel deze dag zeer de moeite waard.

De gehele open dag staat het Team van SchminkenGrime voor je klaar om al, maar dan ook al je vragen over producten, technieken, cursussen en trainingen te beantwoorden. Tevens geven we een aantal hele leuke mini workshops en kun je naar hartenlust van alles uitproberen.

Demonstraties
Het Schmink en Grime Team geeft je graag een demonstratie van het artikel of materiaal waar je vragen over hebt, hierna mag je het natuurlijk zelf uitproberen.

Maar niet alleen het team van SchminkenGrime! Ook het team van Chloïs Glittertattoo’s en LaDot Cosmetics staan te trappelen om je alles over hun prachtige producten te vertellen en laten zien.

Mini Workshops
Dit is het moment om te testen hoe leuk schminken is. Tijdens de open dag geven we een aantal korte (max. 30 min.) workshops voor slechts 2 euro per workshop. Welke workshops er precies zijn komende open dag houden we nog heel even geheim maar je wil ze echt niet missen!

Nieuwe cursus agenda
Ons cursusprogramma is volledig vernieuwd en we vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn. Speciaal voor de bezoekers die zich op deze open dag inschrijven voor een van de cursussen en/of workshops die wij aanbieden, hebben we een aantrekkelijke introductie korting .

En natuurkijk Is onze winkel heel de dag geopend. We geven je graag advies over de producten en natuurlijk kun je bij ons ook pinnen.

Tot slot zorgen wij voor een lekker bakje koffie, thee of een glaasje ranja met wat lekkers.

Je leest het, deze dag mag je niet missen. Het hele Schmink en Grime Team staat vol enthousiasme op je te wachten, dus tot 14 mei 2017!

Groetjes,
Linda Gloudemans en het volledige team van SchminkenGrime.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *