Het leek ons super leuk om tijdens deze Halloween Open Dag, editie 2018, eens iets extra leuks te doen voor alle bezoekers. Daarom hebben we dit jaar een speciale Halloween Loterij voor je in petto.

De prijs voor de loterij zie je hierboven op de foto. De prijs heeft een waarde van ruim € 500,- en er zit onder andere een Color Cup Palette van Mehron in vol vetschmink, een grote verpakking Sculpt Gel, een Halloween Stempelset van LaDot en Solids van ProAiir. Als je het mijn vraagt, een geweldig leuke prijs.

Wil je de prijs winnen dan moet je naar onze open dag komen. Voor iedere € 20,- die je besteed in onze winkel ontvang je één lootje voor de loterij. Aan het einde van de open dag word één lootje getrokken en word de winnaar van de actie bekend gemaakt.

Je hoeft niet meer op de open dag aanwezig te zijn om te kunnen winnen. We schrijven op wie welke nummers heeft samen met je e-mail adres zodat je niet tot het einde van de middag hoeft te blijven.

Wil je meer weten over de open dag en alle andere activiteiten die we deze dag hebben? Kijk dan snel even bij ons artikel over de “Halloween Open Dag | 30 september 2018 | SchminkenGrime

Dan nog even kort de voorwaarden voor deze loterij

Natuurlijk kunnen we niet anders dan een aantal voorwaarden stellen voor we deze prijs zomaar weggeven. Ze zijn niet lastig of lang maar wel heel belangrijk om even door te nemen:

  1. Voor iedere besteden € 20,- tijdens onze open dag op 30 september 2018 ontvang je één lootje voor de loterij.
  2. We noteren hierbij je voornaam, achternaam en e-mail adress welke in onze mailinglist zal worden opgenomen.
  3. Wanneer je dit pakket wint, kun je de prijs niet inwisselen voor andere producten of voor contanten.
  4. Bij deelname geef je ons toestemming om, als je de winnaar bent, jouw naam op onze website en in social media uiting te gebruiken
  5. Over de inhoud of uitslag van de giveaway wordt niet gecorrespondeerd.