EFABE, Dutch Comic Con en Workshops

Deze week wil ik jullie op de hoogte brengen van de komende evenementen waar SchminkenGrime bij aanwezig is een die jij vast ook erg leuk zal vinden.1aEFABE

EFABE in Hotel Princevil te Breda van 18 tot en met 20 maart. Het grootste face- en bodypaint evenement van Nederland. We zullen hier met ons Cameleon Bodypaint, Mehron SFX en nog meer mooie producten aanwezig zijn. Zondag is EFABE voor publiek geopend en gratis toegankelijk!

De Dutch Comic Con is een Comic, Game, Larp en Cosplay evenement in de Jaarbeurs in Utrecht.  Ook hier zullen we met een stand aanwezig zijn. Dit keer met onder andere onze Kleurlenzen en Superstar Schmink.

Bakkie Koffie? 
Maar, je kan natuurlijk ook altijd naar Nuland komen om in onze winkel een gezellige kop koffie te komen drinken. We zijn hier 5 dagen in de week aanwezig en verse koffie is er altijd :).

Laatste Herrinnering voor Nick, Jinny en Pashur

Verder hebben we op 22, 23 en 24 maart drie geweldige workshops staan van de internationale artiesten Nick Wolfe, Geneviève Jinny Houle en Pashur. Deze drie artiesten zijn wel bekend over de hele wereld en komen niet al te vaak naar Nederland en zeker nu het EFABE maar eens in de twee jaar gaat plaatsvinden is dit wel een van je laatste kansen om dit jaar nog een workshop van deze geweldige artiesten te kunnen volgen. We hebben ze hieronder nog een keer 1 voor 1 neergezet voor jullie.

Als je  deze workshops wilt bijwonen kan dat, we hebben nog enkele plaatsen vrij.

Wil je naar Nick Wolfe op 22 maart? Klik dan hier voor meer info
Wil je naar Jinny op 23 maart? Klik dan hier voor meer info
Wil je naar Pashur op 24 maart? Klik dan hier voor meer info

Natuurlijk hebben we nog veel meer leuke workshops op de agenda staan en ik zou zeker de agenda in de gaten houden. Voor de zekerheid hebben we hieronder even een link geplaatst zodat jullie snel bij de workshop agenda kunnen komen
WORKSHOP en CURSUS AGENDA

Zien we je 20, 22, 23, 24, 26 of 27 maart op 1 van de evenementen of bij een workshop?

Al onze voorbeelden vind je natuurlijk gewoon hier op ons Blog. Veel plezier!
Groetjes Linda & Jerry