Vinnie Veenlijk presents 3D FX Transfers, we hebben het hier over eenvoudige toepassingen van FX materiaal waar je geen enkele ervaring voor nodig hebt. Je moet alleen wel een beetje engels kunnen lezen en de plaatsjes goed begrijpen. De gemiddelde 3D FX Transfer zet je op in minder dan 2 minuten tijd en is een geweldig concept.

Vinnie laat hier zien dat de 3D FX Transfers in verschillende soorten en maten komen. Hij heeft ze niet allemaal kunnen laten zien, maar er zit er zeker 1 tussen voor je die geweldig overkomt. Kortom je steelt de show met deze 3D FX Transfers.

Geniet weer van Vinnie en volgende week zal Vinnie jullie weer een ander product laten zien.

 

Materialen

Het enige materiaal dat je nodig hebt zijn de transfers. Uiteraard kun je bloed toevoegen. Kijk hier voor alle 3D FX Transfers

Vinnie Veenlijk presents 3D FX TRansfers.

Vinnie weer bedankt voor je leuke toevoeging van de 3D FX Transfers. Hieronder nog een kleine Gallerij van diverse Transfers.

Algemene Informatie

Ben je nog niet zo lang bezig met schminken en wil je graag een schminkcursus volgen? Dan hebben we hier verschillende mogelijkheden voor. We hebben onder andere een Schminkcursus Basis (5 lessen) en een Schminkcursus One Stroke (1 dag) in Nuland.

Wil je op de hoogte blijven van al onze cursussen, workshops en jam-sessies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief (via het invulscherm rechts onderin de pagina) en krijg automatisch de laatste nieuwtjes van SchminkenGrime.nl in je mailbox.

Ideeën Box

Of heb je een leuk idee en wil je graag iets zien laat het ons weten in de comments hieronder het blog, we gaan dan zeker eens aan onze bloggers vragen of ze zoiets voor jullie kunnen maken. Dus laat van je horen en we gaan er wat mee doen.

Tevens zijn we erg nieuwsgierig wat jullie allemaal zouden willen weten en leren over het runnen van je eigen schminkbedrijf. We hebben deze vraag ook al op Facebook gesteld en daar zijn heleboel vragen uitgekomen waar we graag antwoorden opgeven, maar uiteindelijk doe je zelf het werk. Laat het ons weten.

Tot de volgende keer!
Vinnie en Linda