Vinnie houdt van Latex, Synwax en meer! Vinnie verteld over zijn nicht die hij bij zich heeft en dat je misschien haar wel compleet kan maken, want een hoofd alleen is maar een hoofd, Je kunt de Mehron Liquid Latex voor allerlei toepassingen gebruiken. We zeggen dan ook deze latex kun je veilig op de huid gebruiken in tegenstelling tot merken die dit niet kunnen.

Mehron Latex is iets dikker en is geen melk zoals andere merken en wat we al schreven het is veilig om te gebruiken op de huid. Daarnaast hebben we de Synwax die een mooie licht roze kleur heeft en daarom de kleur van de huid redelijk tot goed overneemt in contrast met andere waxen die redelijk donker bruin zijn.

Vinnie houdt van deze producten met name de Zombie Latex die dit jaar voor het eerst op de markt is. Wil je meer weten laat het ons weten en we vertellen je alles over deze producten.

Vinnie houdt van Latex, Synwax en meer!

Tevens willen we jullie natuurlijk de mooie producten die vinnie aanprijst hieronder nog even uitlichten.  Je kunt alle FX producten vinden op de website. Klik hier voor de FX Producten.

Verder wijzen we jullie nog even op de  Maekup producten. Ze zijn echt geweldig.

Dit is slechts een zeer kleine greep uit het assortiment van Maekup producten. Hier zie je al hoe divers het merk is. Je Special Effects kit is niet compleet zonder producten van Maekup.

Algemene Informatie

Ben je nog niet zo lang bezig met schminken en wil je graag een schminkcursus volgen? Dan hebben we hier verschillende mogelijkheden voor. We hebben onder andere een Schminkcursus Basis (5 lessen) en een Schminkcursus One Stroke (1 dag) in Nuland.

Basis Cursus Kinderschminken

In 5 avonden leren schminken op de juiste manier.

Wil je op de hoogte blijven van al onze cursussen, workshops en jam-sessies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief (via het invulscherm rechts onderin de pagina) en krijg automatisch de laatste nieuwtjes van SchminkenGrime.nl in je mailbox.

Ideeën Box

Of heb je een leuk idee en wil je graag iets zien laat het ons weten in de comments hieronder het blog, we gaan dan zeker eens aan onze bloggers vragen of ze zoiets voor jullie kunnen maken. Dus laat van je horen en we gaan er wat mee doen.

Tevens zijn we erg nieuwsgierig wat jullie allemaal zouden willen weten en leren over het runnen van je eigen schminkbedrijf. We hebben deze vraag ook al op Facebook gesteld en daar zijn heleboel vragen uitgekomen waar we graag antwoorden opgeven, maar uiteindelijk doe je zelf het werk. Laat het ons weten.

Tot de volgende keer!
Vinnie en Linda