Vinnie ruikt deze keer aan de Encore Paletten. De Encore Paletten zijn paletten die door de alcohol geactiveerd worden en je hele realistische effecten mee kunt maken. Deze paletten lijken misschien duur in de aanschaf, maar je doet er ook wel lang mee. Afhankelijk bvan hoe je de verf van de Encore paletten aanbrengt kun je deze ook dekken aanbrengen.

Vinnie laat jullie zien welke er zijn en heeft er weer een heerlijke mening over. De Encore Alcohol paletten zijn de stap vooruit na de gewone en vetschminken tot het maken van realistische kleuring van je zombies of fantasy karakters.

Ruikt het lekker Vinnie die Encore paletten?

Tevens willen we jullie natuurlijk de mooie producten die vinnie aanprijst hieronder nog even uitlichten.  Je kunt alle FX producten vinden op de website. Klik hier voor de FX Producten.

Verder wijzen we jullie nog even op de  Maekup producten. Ze zijn echt geweldig.

Dit is slechts een zeer kleine greep uit het assortiment van Maekup producten. Hier zie je al hoe divers het merk is. Je Special Effects kit is niet compleet zonder producten van Maekup.

Algemene Informatie

Ben je nog niet zo lang bezig met schminken en wil je graag een schminkcursus volgen? Dan hebben we hier verschillende mogelijkheden voor. We hebben onder andere een Schminkcursus Basis (5 lessen) en een Schminkcursus One Stroke (1 dag) in Nuland.

Basis Cursus Kinderschminken

In 5 avonden leren schminken op de juiste manier.

Wil je op de hoogte blijven van al onze cursussen, workshops en jam-sessies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief (via het invulscherm rechts onderin de pagina) en krijg automatisch de laatste nieuwtjes van SchminkenGrime.nl in je mailbox.

Ideeën Box

Of heb je een leuk idee en wil je graag iets zien laat het ons weten in de comments hieronder het blog, we gaan dan zeker eens aan onze bloggers vragen of ze zoiets voor jullie kunnen maken. Dus laat van je horen en we gaan er wat mee doen.

Tevens zijn we erg nieuwsgierig wat jullie allemaal zouden willen weten en leren over het runnen van je eigen schminkbedrijf. We hebben deze vraag ook al op Facebook gesteld en daar zijn heleboel vragen uitgekomen waar we graag antwoorden opgeven, maar uiteindelijk doe je zelf het werk. Laat het ons weten.

Tot de volgende keer!
Vinnie en Linda