Vanaf vandaag NIEUW bij SchminkenGrime. de Skin-Polish van LaDot voor het maken van tijdelijke tattoo’s.

Deze mooie hooggepigmenteerde inkt is perfect voor het maken van freehand tattoos of het inkleuren van de stempeltattoos. Met 1 flesje van 15ml  kun je tussen de 100 en 140 tattoos maken. De kleuren zijn dekkend en vloeien perfect in elkaar over, zelfs nadat een van de onderste kleuren droog is geworden. Hierdoor kun je ook de onestroke techniek goed gebruiken.

Om je kennis te laten maken met Skin-Polish hebben we nu een speciale Like-Deel-Win actie op onze facebook Pagina. We geven een setje Skin-polish mini’s weg in de kleuren Rood, Wit, Blauw en Oranje. Perfect voor koningsdag volgende week. Wil je kans maken op deze set? Like dan onze facebook pagina en deel ons beericht. Aanstaande maandag, 23 april, maken we de winnaar op onze facebook pagina bekend

De Skin-Polish is beschikbaar in 11 prachtige kleuren

Probeer te experimenteren met het toevoegen van alcohol om een transparante dekking te krijgen . Hiermee kun je meer het realistische tattoo gevoel krijgen met deze inkt. Skin Polish is ideaal voor iedere creatieveling.

 

Ladot Skin Polish kun je ook heel mooi gebruiken voor het vullen van vlakken of kleine details aan te brengen.

De mooie eigenschappen van Skin-Polish:

  • Mooie kleuren
  • Hoog Pigment
  • Goede dekking
  • Te vermengen met alcohol voor een transparante look
  • Blijft enkele dagen zitten
  • Geweldig voor stencillen
  • Eenvoudig te verwijderen met Babyolie

Gebruik van Skin Polish

Maak de huid schoon met 70 tot 99,9% alcohol, daarna kun je de Skin Polish mooi aanbrengen en blijft het langer zitten. Je haalt de vetten van de huid af waardoor je een betere hechting krijgt van de Skin Polish. Als je het goed aanbrengt kan het enkele dagen goed blijven zitten

De Skin Polish is op basis van alcohol en kan eenvoudig worden verwijderd met alcohol of baby olie. Wil je dat de tattoo langer blijft zitten vermijdt dan het gebruik van deze producten op je tattoo. Ook dien je er als de tattoo nat is niet met een handdoek overheen te wrijven, maar slechts kort droog te deppen en verder niet aan komen tot de tattoo en huid weer volledig droog is.

Let op, belangrijke informatie:

SKIN-POLISH niet gebruiken bij overgevoeligheid van Colofonium.

Colofonium of pijnhars is een plantaardige hars, die wordt gewonnen uit de hars van naaldboomsoorten die behoren tot het geslacht Den (Pinus) en van sommige andere coniferen. (bron ;wikipedia)

Groetjes en tot de volgende keer
Linda