De vraag: “Hebben jullie ze?” komt natuurlijk van de goede voornemens voor het komende jaar. Wij wel is ons antwoord en daarmee bedoelen we dat we jullie meer gaan informeren over de mooie producten die er allemaal te koop zijn. Jullie zullen merken dat we ook weer de reviews van producten gaan laten terug komen. Verder zullen jullie toch wel heerlijk verrast worden door de grote variatie. Van een Video Tutorial tot zeer informatieve artikelen.

Ook zullen we de workshops weer gaan aanbieden, denk dan aan een Carnaval Xtreme (de carnavals variant van de Halloween Xtreme) en natuurlijk de protheses maken. We hebben gemerkt dat er ook behoefte is aan een basiscursus, maar dan wel in 1 dag, want meerdere avonden is leuk en gezellig, maar vaak wil men alles zo snel mogelijk leren.

Hebben jullie ze? De vraag die iedere keer weer terug komt!

Dus de vraag Hebben jullie ze? is hier natuurlijk ook van toepassing. We hebben ook vragen aan jullie. Wat willen jullie graag zien of leren? We kunnen natuurlijk de gewone dingen weer plannen, maar we kunnen ook naar jullie luisteren en kijken wat er allemaal mogelijk is om voor jullie te maken en te organiseren.

Hebben jullie ze?

We gaan de eerste workshops hier natuurlijk al aankondigen. Dus pak je agenda en schrijf ze erin. Je kunt je bij ons opgeven door middel van de workshop via de webwinkel te boeken, of via facebook of bellen, het maakt niet uit. We noteren het en je krijgt een bevestiging van ons. Komende woensdag zullen we de datums bekend maken en ook de nieuwe wedstrijd aankondigen.

Ook zullen we dit jaar weer op vele beurzen te vinden zijn en daar weer leuke demo’s gaan geven voor iedereen die het maar wil zien. Ben je een Lotus, dan hebben wij veel producten voor jullie, ben je een facepainter, dan zijn wij de winkel die je zoekt. Zo kunnen we nog wel even door gaan en dan kom je weer op die ene vraag uit: “Hebben jullie ze?” Ja wij hebben ze.

Hebben jullie ze?

Onze goede voornemens van 2017

  • We gaan jullie informeren over de mega veel producten die er zijn
  • We gaan voor kwaliteit en service
  • We luisteren naar jullie
  • We geven workshops van hoge kwaliteit (deden we al, maar nog beter)
  • We denken mee en geven advies
  • We verzenden heel snel
  • We beantwoorden email heel snel

En mocht er een probleem zijn lossen we die op, we zijn SchminkenGrime.nl en wij zijn er voor jullie. Wij willen iedereen die iets doet met Facepaint, Special FX, Lotussen en wie we ook vergeten voorzien van het beste advies en kwaliteitsproducten.

Hebben jullie ze?

Dus op de vraag: “Hebben jullie ze?” zeggen we volmondig JA. Het zijn er te veel om op te schrijven, maar de belangrijkste staan hierboven. We bedanken jullie wel alvast voor het vertrouwen dat jullie afgelopen jaren in ons hebben gehad en we kijken er naar uit om jullie te ontmoeten op onze open dag van 4 maart 2017.

Vragen aan SchminkenGrime?

Heb je vragen dan kun je ze altijd stellen, we beantwoorden ze graag. En nee, vragen zijn niet lastig of vervelend. Een vraag is pas vervelend als deze niet beantwoord wordt. Dus schroom niet en stel je vraag. Domme vragen bestaan niet. De enige domme vraag is een niet gestelde vraag.

En voordat we het vergeten: “De beste wensen voor iedereen en dat we er met zijn allen een geweldig jaar van kunnen maken.”

Groetjes van Linda, Jerry en het team van SchminkenGrime.nl