Let the Games begin, mediterraanse stijl!

Even later dan geplanned, maar we gaan er weer voor met Let the Games begin. Jullie hebben er even op moeten wachten, maar we hebben weer een leuke wedstrijd bedacht onder de naam Let the Games begin. Deze wedstrijd is een wedstrijd waarin het thema Mediterraanse Schoonheid centraal staat. Het kan natuurlijk in allerlei vormen gegoten worden van de zonnige stranden van de mediterraan tot de tapas van de grieken tot de moskeetorens in Turkije.

Let the Games begin

We hebben dit bedacht om jullie eens buiten de grenzen te laten denken en zo eens lekkere en leuke designs in een mediterraans thema. Dus wil je een Pizza schminken of een leuk Grieks landschap, ga je gang. Of heb je een horror idee in het mediterraans? Alles kan en mag. De inzendingen worden beoordeeld op originaliteit en creativiteit.

 

Iedereen kan mee doen van beginner tot gevorderde of zelfs de professional. Alle inzendingen worden objectief en door meerdere mensen beoordeeld op diverse punten. Kortom Iedereen kan winnen. Er zijn leuke prijzen te winnen bij Let the Games begin, mediterraanse stijl.

Wat kun je winnen
Er zijn in deze wedstrijd 3 prijzen te winnen.

  • Eerste plaats: Cadeaubon van € 50,- te besteden in onze winkel
  • Tweede plaats: Cadeaubon van € 25,- te besteden in onze winkel
  • Derde plaats: Cadeaubon van € 10,- te besteden in onze winkel

De Regels

  • Één inzending per persoon. Eenmaal geplaatst kan de inzending niet meer verandert worden. Daar bedoelen we mee, zodra deze op Facebook staat je inzending definitief is.
  • De inzendingen worden 1x per week geplaatst en zijn te vinden op onze Facebook pagina in een speciaal aangemaakt album hiervoor.
  • Op de foto willen we een blaadje of briefje in beeld zien waarop staat “Let the Games begin 2016 SchminkenGrime.nl”. LET OP: We bedoelen echt dat het model op de foto word gezet met een stuk papier waar deze tekst op staat. Zo kunnen we zien dat het werk echt voor onze wedstrijd is gemaakt. Vergeet je dit kunnen we je inzending niet toelaten. We kunnen je inzending niet accepteren als dit niet het geval is. Je zou je design dan wel opnieuw kunnen maken met wel een juiste foto erbij.
  • Je creatie moet op een echt model gemaakt zijn dus niet op bijvoorbeeld een oefenhoofd
  • De foto mag niet bewerkt zijn. Een collage is toegestaan als het design niet goed op 1 foto te zien is. Dit is ter beoordeling van de jury. De foto’s dienen ook los meegestuurd te worden naast de collagefoto. De jury bepaald in principe welke foto er geplaatst word.
  • Het design mag niet gebruikt zijn voor een ander evenement, wedstrijd of eerder geplaatst zijn op Facebook of website. Mocht dit wel het geval zijn kunnen we je inzending niet plaatsen. Daarbij mochten we dit niet opmerken en je zou in de prijzen vallen dan vervalt je prijs en wordt je inzending geschrapt. Mocht dit na de uitreiking van de prijs gebeuren dan word de gekozen prijs in rekening gebracht. Zodra je je inzending hebt verstuurd ben je akkoord met deze regels van de wedstrijd.
  • Wij gaan je foto op onze website, blog en Facebook pagina plaatsen.
  • De prijs kan niet geruild worden, ook niet voor contanten
  • De foto(‘s) moeten gemaild worden. Foto(‘s) via andere media kunnen niet geplaatst worden.

Maak van je creatie een mooie foto en stuur deze uiterlijk maandag 20 juni 2016 naar linda@schminkengrime.nl. De winnaar maken we bekend op woensdag 29 juni 2016.

zuid-egesche-eilanden

Jury
De jury  bestaat uit het team van SchminkenGrime.nl.  Wij zullen vooral letten op het toegepaste thema, de creativiteit en gebruikte technieken.

We kijken uit naar je creatie!
Groetjes Linda en het team van SchminkenGrime.nl