Het is tijd voor de Halloween Wedstrijd 2022 van SchminkenGrime.nl! Een jaarlijks terugkerende wedstrijd waar alle special effects make-up artiesten, grimeurs, schminkers en Halloween-lovers aan mee kunnen doen. Het is weer een waanzinnige prijs die je kunt winnen. Zoals altijd bij onze Halloween Wedstrijd maakt iedereen evenveel kans.

Dit jaar hebben we het thema gekozen Scary Halloween. Je kunt met dit thema natuurlijk alle kanten op. Hoe meer scary je gaat hoe leuker we het vinden. Probeer jezelf eens in een donkere steeg op de foto te zetten als je je make-up hebt gemaakt, of op een andere scary locatie. Maar kun je dit niet is dat natuurlijk geen enkel probleem. We vinden het altijd erg leuk om te zien hoe jij de Halloween graag zou willen beleven.

Of je nu gaat schulpten om je eigen prosthetics te maken, direct op de huid aan de slag gaat met wax, latex of silicone of je een meesterwerkje maakt met 3D schmink technieken maakt ons niet uit. Zolang het maar lekker scary is.

Maar zoals altijd zijn er bij een wedstrijd natuurlijk regels, lees deze even aandachtig door en zorg ervoor voordat je je inzending instuurt alles klopt. Voldoet je inzending niet aan de regels dan kun je de prijs niet winnen.

De regels voor je inzending

  • Één inzending per persoon. Eenmaal geplaatst kan de inzending niet meer verandert worden. Kijk dus alles goed na voordat je de foto upload.
  • De inzendingen worden automatisch geplaatst na het uploaden en zijn te vinden in de gallerij van de wedstrijd
  • Op de foto willen we een blaadje of briefje in beeld zien waarop staat “Halloween Wedstrijd, SchminkenGrime.nl” of je hebt het verwerkt in je schmink/make-up is ook goed, als het maar goed zichtbaar is en niet naderhand erin gezet.  Zo kunnen we zien dat het werk echt voor onze wedstrijd is gemaakt. Vergeet je dit kunnen we je inzending niet toelaten. De inzendingen die niet aan de voorwaarden voldoen worden verwijdert. Dit kan soms iets langer duren.
  • Je creatie moet op een echt model gemaakt zijn dus niet op bijvoorbeeld een oefenhoofd
    De foto mag niet bewerkt zijn. Geen collages. Uiteraard mag je het ook op jezelf doen.
  • Wij gaan je foto op de galerij van de wedstrijd plaatsen en misschien ook op de socials. Bij deelname aan de wedstrijd geef je hier akkoord voor. Uiteraard wordt je wel genoemd als we ze op onze socials plaatsen.
  • De prijs kan niet geruild worden, ook niet voor contanten.
  • Als je meedoet met de wedstrijd wordt je automatisch ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

De prijs ter waarde van €750,00

Dus pak je kans en win die geweldige prijs van SchminkenGrime.nl

Je foto kun je hier uploaden: Halloween Wedstrijd 2022