De winnaar is bekend: Sanderine Dillen met de Houthakker

Winnaar Halloween Wedstrijd 2021

Het is tijd voor de Halloween Schminkwedstrijd 2021 van SchminkenGrime.nl! Een jaarlijks terugkerende wedstrijd waar alle special effects make-up artiesten, grimeurs, schminkers en Halloween-lovers aan mee kunnen doen.


Dit jaar zijn we op zoek naar (nep)wonden. De wonden mogen gemaakt worden met schmink, grime en special effects make-up. Je kunt allerlei soorten wonden maken voor deze wedstrijd. Brandwonden, schotwonden, schaafwonden, snijwonden, blauwe plekken, botbreuken, een zombie met gespleten lip, een monster met een missend oog, een vampier verbrand door de zon en ga zo maar door.


Of je nu gaat sculpten om je eigen prosthetics te maken, direct op de huid aan de slag gaat met wax, latex of silicone of je een meesterwerkje maakt met 3D schmink technieken maakt ons niet uit. Zolang het maar verwondingen zijn.


🏆 De Prijs 🏆

Dit jaar kun je met de Halloween Wedstrijd het volgende winnen:

  • 1 jaarabonnement op FBFX Academy waar je iedere maand nieuwe schmink, grime en special effects make-up cursussen kunt volgen. Bij het jaarabonnement op FBFX Academy krijg je niet alleen toegang tot alle online cursussen. Je ontvangt hiermee ook een heel jaar 10% korting op alle producten van SchminkenGrime.nl en 15% korting op alle starterkits die horen bij de FBFX Academy Cursussen. Daarbij ontvang je ook nog eens 20% korting op het FBFX Academy Live Event dat we in 2022 zullen organiseren.
  • 1 Cadeaubon van SchminkenGrime.nl ter waarden van € 150,- die je vrij mag besteden in onze (web)winkel.

⭐ Deelnemen ⭐

Wil je deelnemen aan de Halloween Schmink Wedstrijd en heb je een mooie creatie gemaakt? Lees hieronder dan eerst even of je aan alle regels en voorwaarden voldoet. Wanneer dit zo is, ga je naar “Halloween Wedstrijd SchminkenGrime” hier kun je zelf je foto uploaden en de inzendingen van andere deelnemers bekijken.


⭐ Regels & voorwaarden ⭐

Zoals je zult begrijpen hebben we een aantal regels opgesteld voor deze wedstrijd:

  • Één inzending per persoon.
  • De creatie is speciaal gemaakt voor onze wedstrijd. Zorg ervoor dat er een briefje of blaadje in beeld is met de tekst “SchminkenGrime.nl Halloween 2021!” Dit mag verwerkt zijn in de make-up of het model mag dit vasthouden.
  • Je creatie moet op een echt model gemaakt zijn dus niet op bijvoorbeeld een oefenhoofd
  • De foto mag niet bewerkt zijn. Geen collages
  • We gaan je foto op onze website, blog en Facebookpagina plaatsen.
  •  Voldoet je foto niet aan onze voorwaarden dan zullen we je foto verwijderen.
  •  De prijs kan niet geruild worden, ook niet voor contanten
  •  Meedoen kan tot en met 29 oktober 2021. De winnaar word 31 oktober 2021 bekend gemaakt.

⭐ Jury⭐

De jury van de Halloween Schminkwedstrijd 2021 bestaat uit het team van SchminkenGrime.nl. Wij zullen vooral letten op het creativiteit, originaliteit en de gebruikte technieken. Onze jury is gevoelig voor “het complete plaatje” dat je instuurt een vind het minder leuk om kopieën te zien van andermans werk.


🎃 Gek van Halloween?🎃

Ben je helemaal gek op Halloween? Ga dan nu direct even naar onze Facebookpagina en like deze. Heel september en oktober word hier van alles op geplaatst over Halloween Makeup, Halloween Looks, Leuke evenementen om naartoe te gaan, acties, aanbiedingen en nog veel meer. Of word lid van onze Facebookgroep waar ruim 2000 Halloween Fans dagelijks hun creaties delen, vragen stellen, tips en trucs delen.


🎥 SFX Make-up Video’s op YouTube? 🎥

Doe je graag inspiratie op via YouTube voor je Halloween creaties? Kijk dan eens op ons YouTube Kanaal. Hier staan honderden video’s met Halloween Looks en Special Effects Makeup creaties en nog eel meer. Vergeet je niet te abonneren om op de hoogte te blijven van de nieuwste video’s

🛒 Heb je nog producten nodig? 🛒

In onze (web)winkel vind je uiteraard alles wat je nodig hebt om je creatie te maken. Op werkdagen voor 17:00 uur besteld is dezelfde dag nog verzonden met PostNL.


❤️ We kijken uit naar je inzending voor onze wedstrijd! ❤️