Confetti Cake

Afgelopen week kwam ik een super leuk idee tegen op het internet dat ik graag met je wil delen. Ik weet niet of je hetzelfde probleem hebt als ik maar wanneer een Colorblock of potje schmink bijna leeg is koop ik een nieuwe en leg de oude aan de kant. Ik neem me dan voor om deze te gebruiken om mee te oefenen maar uit eindelijk doe ik dit niet en blijven ze maar liggen.

Dit is natuurlijk ontzettend zonde want de schmink in deze potjes is nog prima te gebruiken. Daarom laat ik je deze week zien hoe je deze schmink om kunt toveren in CONFETTI Schmink. Het behoeft wat oefening om hiermee te werken maar wanneer je het eenmaal onder de knie hebt is het super leuk.

In het filmpje hieronder heb ik deze nieuw ontdekte mogelijkheid voor je uitgeprobeerd en laat ik je een paar ideeën zien van wat je ermee zou kunnen doen.

Vind je de video leuk? Doe eens een duimpje omhoog op ons YouTube kanaal. Wil je niets missen? Abonneer je dan snel op ons kanaal.

Mocht je vragen hebben over specifieke producten of technieken laat ons dit dan zeker even weten via de comments hieronder of door ons een email te sturen. Wanneer mogelijk zullen we zeker een leuke creatie bedenken om je product of techniek te laten zien. Dus heb je een creatie en je weet niet zo goed hoe je deze moet maken, laat het ons zeker weten en dan kunnen we kijken of we dit voor je kunnen filmen.

Dank je wel voor het lezen en kijken.
Groetjes Linda