Red Riding Hood, ofwel roodkapje een meisje met vele gezichten en daarom heb ik mijn eigen versie gemaakt van Red Riding Hood, en ik noem haar Dead Rotting Hood want echt knap is ze niet. Als je met Halloween als roodkapje wil gaan dan is dit zeker een leuke optie. Ik daag je uit om jouw versie te maken.

Wist je dit al? In 1812 publiceerden de Duitse gebroeders Grimm het sprookje Roodkapje, maar de wortels van het verhaal van het meisje dat bij een bezoek aan haar oma in het bos wordt opgegeten door een wolf, zijn veel ouder. Wetenschappers onderwierpen het sprookje aan een fylogenetisch onderzoek, een methode die normaal gebruikt wordt bij het opstellen van stambomen van soorten. In tegenstelling tot wat tot nu toe gedacht werd, stamt het sprookje niet uit het Verre Oosten, maar uit Europa.

Wil je op de hoogte blijven van alle video’s die we deze maand online gaan zetten? ga dan zeker even naar ons YouTube Kanaal en “abonneer” je op ons kanaal.

HEB JE DEZE VIDEO’S AL GEZIEN?

Ben je helemaal gek van Halloween???

Ga dan nu direct even naar onze Facebook pagina en like deze. Heel september en oktober word hier van alles op geplaatst over Halloween Makeup, Halloween Looks, Leuke evenementen om naartoe te gaan, acties, aanbiedingen en nog veel meer.


Kijk je graag naar Special Effects Makeup Video’s op YouTube? Abonneer je dan op ons YouTube Kanaal. Elke week worden hier nieuwe video(‘s) naar geupload. En ook hier besteden we de komende tijd 100% aandacht aan Halloween.


Mocht je vragen hebben over specifieke producten of technieken laat ons dit dan zeker even weten via de comments hieronder of door ons een email te sturen. Wanneer mogelijk zullen we zeker een leuke creatie bedenken om je product of techniek te laten zien. Dus heb je een creatie en je weet niet zo goed hoe je deze moet maken, laat het ons zeker weten en dan kunnen we kijken of we dit voor je kunnen filmen.

Dank je wel voor het lezen en kijken.
Groetjes Linda