• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 45,- binnen NL
Productinformatie

Ben Nye Master Creme Palette, 12 kleuren
Het primaire creme-palet van Ben Nye heeft 12 van de meest gevraagde creme-kleurtinten voor het maken van verschillende soorten personages en uitermate geschikt voor theatermakeup! Dit palet is perfect voor de artiest die graag kleuren aanpast, heldere kleuren gebruikt en evenals voor de meest klassieke looks, waaronder clowns, mimespelers en skeletten. Dit palet moet je hebben voor deze looks.

De Creme Colors van Ben Nye zijn ongeëvenaard in kleurrijke virtuositeit. Paletten zijn verkrijgbaar in 12 kleuren, ideaal voor de gestileerde schoonheid, fantasie makeup of om mee te schminken. De crèmekleuren zijn royaal gepigmenteerd in een romige textuur die veelzijdige toepassingen mogelijk maken. De crèmekleuren mengen gemakkelijk met Creme Foundation, Creme Contours, Creme Concealers en iriserende Lumiere Cremes. Fixeren met Neutral Set powder.
Palet bevat een platte borstel.

De kleuren van het (LKP-12) Master Creme Painting Palette:
RCL-1 White, RCR-1 Red, RCL-19 Blue, RCL-5 Yellow, RCL-211 Kelly Green, RCL-29 Black,
RCL-191 Cosmic Blue, RCL-32 Lime Green, RCL-18 Purple, RCL-4 Bright Pink, CL-7 Orange, RCL-11 Cinnamon.

Tip: Breng aan op een schone, droge huid met penseel, spons of vingers. Nadat het mengen is voltooid, fixeren met Neutral Set Face Powder. Breng extra kleur aan om de intensiteit op te bouwen. Verbeter de algehele duurzaamheid door een fijne nevel van Final Seal aan te brengen. Uit de buurt van ogen houden.

Verwijderen: Crèmemake-ups verwijderen gemakkelijk met Hydra Cleanse of zeep en water. Reinig penselen met Ben Nye's Brush Cleaner. Dek de kleuren na gebruik af met transparante sheet (inbegrepen) en houd het deksel goed gesloten.

Specificaties
Inhoud: 48gr
Kleur: Multi-color
Soort Product: Vetschmink

Ben Nye Master Creme Palette

€ 55,95*

  • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 45,- binnen NL
  • Handige make-up tutorials op het SchminkenGrime Youtube kanaal
Productnummer: BenNye-LKP12
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


Ben Nye Master Creme Palette

€ 55,95*

In het winkelmandje